Formularz zg?oszniowy

Uroczyste wr?czenie Nagród

... to prawdziwe ?wi?to tych, którzy podj?li wyzwanie i odnie?li sukces. Statuetki Or?ów Polskiego Budownictwa zostan? wr?czone podczas Wielkiej Gali Polska Przedsi?biorczo??.

14 czerwca w Sangate Hotel Airport odby?a si? Wielka Gala "30 lat Wolno?ci RP", organizowana przez Przedsi?biorcy.pl wraz z Mazowieckim Zrzeszeniem Handlu, Przemys?u i Us?ug.

W pi?tek 22 czerwca odby?a si? Wielka Gala POLSKA PRZEDSI?BIORCZO??, podczas której wr?czone zosta?y nagrody dla Laureatów uhonorowanych w projekcie "Or?y Polskiego Budownictwa".

19 maja w Sangate Hotel Airport w Warszawie odby?a si? WIELKA GALA ?POLSKA PRZEDSI?BIORCZO??”, podczas której poznali?my Laureatów Konkursu Or?y Polskiego Budownictwa.

Jak co roku w warszawskim hotelu Gromada odby?a si? WIELKA GALA „POLSKA PRZEDSI?BIORCZO??” podczas której przedstawiono Laureatów projektów realizowanych w ramach Narodowego Programu Promocji Polska Przedsi?biorczo??, którego organizatorem jest Ogólnopolska Federacja Przedsi?biorców i Pracodawców – Przedsi?biorcy.pl oraz Mazowieckie Zrzeszenie Handlu Przemys?u i Us?ug.

W warszawskim hotelu GROMADA 29 listopada br. odby?a si? WIELKA GALA ?25 lat Wolno?ci dla Polskiej Przedsi?biorczo?ci” podczas której przedstawiono Laureatów VIII edycji konkursu ?Or?y Polskiego Budownictwa”, VIII edycji konkursu ?Per?y Medycyny” oraz Plebiscytu Or?y Polskiej Przedsi?biorczo?ci i Or?y Polskiego Samorz?du. Projekty realizowane s? w ramach Narodowego Programu Promocji Polska Przedsi?biorczo?? 2020, którego organizatorem jest Mazowieckie Zrzeszenie Handlu Przemys?u i Us?ug.

23 listopada w warszawskim Hotelu Gromada odby?a si? Wielka Gala POLSKA PRZEDSI?BIORCZO??, podczas której wr?czone zosta?y nagrody w projektach organizowanych przez Mazowieckie Zrzeszenie Handlu Przemys?u i Us?ug.

Organizatorzy przedsi?wzi?cia: Mazowieckie Zrzeszenie Handlu Przemys?u i Us?ug oraz Europa 2000 Consulting Sp. z o.o. 17 listopada br. uroczy?cie przedstawili Laureatów VI edycji konkursu ?Or?y Polskiego Budownictwa”, VII edycji konkursu ?Samorz?d Przyjazny Przedsi?biorczo?ci”, X Jubileuszowej edycji konkursu ?Mazowiecka Firma roku” oraz VI edycji konkursu ?Per?y Medycyny”.

Brak zmiany ustawienia przegl?darki oznacza zgod? na to. Czytaj wi?cej…

Zrozumia?em